Mitt Scrappande

Har upptäckt hur roligt det är med Scrapbooking! Följ med på min resa från "nybörjarstadiet" & framåt! Kanske blir du inspirerad?

Pema

Publicerad 2012-12-28 21:11:47 i Allmänt

Var på Pema för att handla tejp... blev lite annat också *suck* bland annat stämplar!
 
 
~****~
 
 
~****~
 
 

Kommentarer

Postat av: Marléne

Publicerad 2012-12-30 09:47:19

Det var väldigt fina stämplar! Den med fåglarna var väldigt mycket du ;)

Svar: Hahaha! Jag var på Pema med Rebecka och när jag såg de stämplarna så blev jag helt eld och lågor... Rebecka tittade på lite olika och sa: "Men de här är väl också fina...?" men jag fastande för fåglarna direkt... hehe... Den med blommor hade de i en hörna som hette "Scrapbooking Outlet" så det var halva priset på den... så då tyckte jag att jag kunde fylla på min blomsamling... ;-) Ska bli kul att testa dem!
Marie

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Marie

Pysselglad tjej som bor ute i skogen med min lilla familj som består av en underbar make, vår lilla dotter och en hund och en katt. Älskar djur och rider så ofta jag hinner... inte så ofta nu för tiden... men ibland så blir det en härlig ridtur ute i skogen. Min svägerska sa åt mig att sätta mig och prova att göra ett kort en gång... och sedan var jag fast i scrappandet... jätteroligt! Så skönt att sitta och arbeta med händerna, att skapa något samtidigt som man får rensa hjärnan lite och koppla av... älskar denna hobby!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela